Fælles arbejde i ateliet
Fælles maleri på legepladsen
Fælles maleri på legepladsen
Samarbejde
Samarbejde
Relationer på tværs
Leg og samarbejde i bevægelsesrummet
Relationer på tværs
At gå nysgerrigt på opdagelse sammen
At gå nysgerrigt på opdagelse sammen
Velkommen til Hulahophuset

 Vi er en 0-6 års institution, med plads til fire vuggestuegrupper med ca. 12 børn i hver, fire børnehavegrupper med ca. 22 børn i hver og 8 basispladser fordelt ud på børnehavegrupperne. En basisplads er for børn med mindre psykiske og/eller fysiske handicap.


Da institutionen åbnede i februar 2013, havde vi til hus i pavilloner i Rovsingsgade. I september 2014 rykkede vi ind i vores nuværende hus i Prinsesse Charlottes Gade 46 på Nørrebro. 


Vores huse er store, lækre og nyistandsatte med rigtig fine forhold. Vi har tre etager i "store hus" med to grupperum og et fællesrum på hver etage, samt en lounge og et lækkert stort produktions køkken. I "lille hus" har vi to børnehavegrupper og en fantastisk  sal samt et anretter køkken. Der er elevatorer i begge huse.

På trods af, at vi har to bygninger og henholdsvis 2 og 3 etager, ser vi os som en helhed. Alle børn og voksne bruger alle rum i hele institutionen og personalet arbejder i teams på tværs af etager og bygninger.

I vores køkken arbejder Dalia og Elsebeth, de sørger for alle dagens måltider, der er utrolig lækre og 98% økologiske.

Mellem kl. 7 og 8 serveres der morgenmad til de der ikke har spist hjemmefra. KL. 9 får alle børn lidt brød, frugt eller lignende. Omkring kl. 11 spiser vi frokost og kl. 14 får alle igen en bid mad. Vi servere den mad barnet skal have, uanset om barnet er vegetar, spiser halal kød, eller har andre behov. Børnene får den anbefalede mængde mælk og derudover bliver de tilbudt vand i løbet af dagen.

At være en ny institution giver mange muligheder, både for børn, personale og ikke mindst forældre. Vi har sammen opbygget Hulahophuset, og vil fortsat videreudvikle institutionen sammen. Derfor er alle ideer og input velkomne. 

Du kan læse mere om vores pædagogik, forældresamarbejde og meget mere her på hjemmesiden.
Hvis du har spørgsmål eller bare er blevet nysgerrig, så giv os et kald og kom forbi til et besøg.

 

Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

I Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene. 

Derfor har alle forældre i kommunale og selvejende institutioner nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med deres barns institution.

Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.