Dagens gang

Dagens gang

Vores åbningstid er kl. 7-17 alle dage. 

Da vi arbejder med relationer og tager udgangspunkt i det enkelte barn og den aktuelle børnegruppe, er der ikke en fast skabelon for hvordan dagligdagen ser ud. Dog er der fikspunkter i løbet af dagen, som oftest vil ligne hinanden. 

Når vi åbner kl. 7, mødes vi alle i cafeen i "Det store hus", hvor vi frem til kl. ca. 8 spiser morgenmad. Morgenmaden består af havregrød, øllebrød eller andet. Børnene skal ikke have mad med hjemmefra.

Når kl. er omkring kl. 8 går vi ud på de forskellige stuer, og dagens aktiviteter starter så småt op. 

Kl. 9 spiser alle formiddagsmad. Der bliver serveret lidt mad, ofte er det brød og evt. frugt eller grønsager.

Omkring kl. 11 spiser vi frokost. Vi får lækker mad, som vores dygtige folk i køkkenet, kok Dalia og Elsebeth har lavet. Vores mad er 98% økologisk, hvilket vi er meget stolte af. Udover at maden er økologisk, er den også utrolig lækker. 

Har I særlige behov/ønsker i forhold til mad, så tal med stuens personale og/eller kokken Dalia, så finder vi ud af det.

Om eftermiddagen, ved 14 tiden får alle børn en bid mad. Det er ofte brød og frugt/grønsager eller det kan være grød, koldskål eller andet. 

Kommer I senere end kl. 9, vil vi rigtig gerne have en melding fra jer. Så giv os et kald, så vi ved om I kommer, og så vi kan få planlagt de sidste detaljer i forhold til dagen. Om I kommer kl. 9 eller kl. 11 er ikke det vigtige. Det der er vigtigt er, at jeres barn trives og får de tilbud i institutionen som det har brug for. 

N
år I aflevere og henter jeres barn, skal I tjekke dem ind og ud, enten på skærmen der hænger ved indgangen i "Det store hus" eller i det "Lille hus". Ligeledes når I henter jeres barn, vil vi opfordre jer til at sikre, at sutsko mm. er på plads i garderoben, så det er klar til jer til næste morgen. Det er en rigtig god ide at skrive navn i barnets tøj, sko, legetøj mm.

Vuggestuebørnene sover når de har behov for det. Sover de mens de andre spiser, får de mad senere. Vi vækker ikke børn der sover, men taler meget gerne med jer om, hvordan vi bedst får livet i vuggestuen og hjemmet til at hænge sammen, så barnet og familien trives bedst muligt.

I børnehaven hviler alle børn i ca.1/2-1 time. Nogle har behov for en lur, andre blot for at hvile lidt.

Inden I går hjem, vil det være dejligt hvis I vil hjælpe jeres barn med at rydde lidt op. På den måde viser vi børnene, at vi alle sammen sætter pris på vores legetøj mm. samt at vi sammen passer på vores ting og vores institution.